Espanjasta suomeen

Hei Jerry, rakas pentuni

Viimeiset päivät täällä, ja kohta olen rapsuttelemassa hautapaikkaasi. Tiedäthän sen, tunnethan? Minä ainakin tiedän ja tunnen, kun olet  lähelläni. Se on se rauha, johon en osaa muuta sanaa, vieläkään.
Mitäkö minulle kuuluu? Sitä että kun muulle maailmalle pöly laskeutuu, minä edelleenkin elän, ilman sinua. Rauhaa rikkoo tasaisin väliajoin puuskatuulena tuleva sielua ja sisuskaluja puristava tunne, niinkun nyt vaikka viimeksi Ikeassa, ohittaessani lastenhuoneet. Tällä hetkellä elän lapsuusmuistoissasi, mieleeni tulee ketjuna kaikki muistot, vaatteesi, se miten rakastit punaisia housujasi, miten järjestelmällinen olit, kengät eteisessä oli laitettava sentin tarkkuudella riviin. Muistan miten meillä oli perjantaisin saunailta, limpparia ja karkkia, pyykkipäivät, aamuherätykset, Pikku Kakkonen, Spaghetti Bolognese ja lento Santorinille. Muistan halaukset ja pusut ja komentelut... Löydän tänään tyyliin jääkapista puhelimen, mutta menneisyydestä muistan kaiken, itkettävän selvästi.
Se kertoo.

Uskon että sinä yrität parhaasi mukaan puhaltaa minuun voimaa, voimaa jatkaa tätä kummallista kokonaisuutta, jota elämäksi kutsutaan. Niinhän sinä Jerry teetkin, kiitos siitä.
Teen todellakin parhaani että minä pysyn tolkuissani, sekä siskosi, muovikorttifaijasi, mummisi ja faijasi. Että me kaikki uskoisimme siihen hetkeen, jolloin jälleen kohtaamme. Että me osaisimme elää, luoda uusia unelmia ja haaveita. Toteuttaa niitä, kummallisesta käsikirjoituksesta huolimatta.

Tehdäänpäs tilaus. Tilaan iloa ja ihania uutisia. Kykyä jatkossakin nähdä varjon vierellä sen valon, jonka voimalla taas jatkaa. Tilaan ystävillesi voimaa ja virtaa ja mukavaa menestystä. Rokkenrollia ja räminää, mutta myös rauhaa väliin. Tilaan siskollesi uskoa ja luottoa ja sata kiloa rakkautta, muualtakin kuin perheeltä. Vink vink. Mummille terveyttä ja luottavaisen mielen, että vielä on ainakin sata sudokua tekemättä ja monta mahdollisuutta potkia palloa vaikka appelsiineilla. Muovikorttifaijallesi toivon rauhallisia herätyksiä saaren poukamasta, kalasaaliita ja auringonnousuja,veneen värkkäystä ja sillekkin sitä rokkenrollia.
Iskällesi tilaan tonnikaupalla terveyttä,sisua ja voimaa, rakkaudella. Isosiskolle tilaan kivan tasapainon perheen ja työn kanssa. Rakkautta. Tiedon että vaikka etelästä Ouluun on matkaa, on tuo tättähäärä ihan liki kiinni, meidän sydämessä.

Tilaus tehty, kiitos kiitos kiitos.













Kommentit

  1. Kova urakka on Jerryllä edessä, mutta sillä on varmaan suhteita joka suuntaan... Olen tällainen yliherkkä tyyppi, joten tippa tulee linssiin helpolla näistä sun kirjoituksista. Poden tällä hetkellä "yhteiskunnallista masennusta" kun ympärillä tapahtuu negatiivisia asioita, koska viranomaiskoneisto ei toimi ja ihmiset jää yksin ongelmineen. Silloin kaikki
    muutkin asiat saa liikuttumaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit